به گزارش روابط عمومی استانداری؛ مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای این استان بسیار حایز اهمیت است و باید همه دست اندرکاران حوزه اشتغال این مهم را در اولویت قرار دهند.
استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر رفع موانع بر سر راه کارآفرینان در استان اظهار داشت: در حوزه شمال استان و سیستان، بسته اشتغال طراحی شده که برای آن اعتبارات ویژه ای در نظر گرفته شده است تا زمینه اشتغال نو برای این منطقه که با خشکسالی دست و پنجه نرم می کند فراهم شود.
مدرس خیابانی تاکید کرد: ظرفیت های ویژه استان و همچنین ظرفیت های ایجاد اشتغال در مجموعههایی همچون صندوق کارآفرینی امید باید مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز اشتغال و سرمایه گذاری در استان تامین شود.
وی از کارآفرینانی که در سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری کردهاند به عنوان الگو برای کسانی که در صدد ایجاد اشتغال هستند یاد کرد و گفت: با حمایت و ارائه مناسب تسهیلات به سرمایه گذران در استان، شوق و انگیزه ای مضاعف برای آنان ایجاد می شود تا دیگران نیز برای اشتغال آفرینی در سیستان و بلوچستان تشویق شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد صندوق کارآفرینی امید در ایجاد اشتغال در این استان بیان کرد: میزان اشتغال ایجاد شده با تسهیلات این صندوق بسیار مطلوب است و باید این روند ادامه یابد و در این خصوص، استانداری نیز صندوق را همراهی خواهد کرد.
مدرس خیابانی بر افزایش اعتبارات صندوق برای سیستان و بلوچستان تاکید کرد و گفت: با توجه به نیاز این استان برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال بهخصوص در مناطق خشک و کم آب، باید ارائه تسهیلات هم بیشتر شود.
وی همچنین بر برند سازی محصولات بومی استان تاکید کرد و افزود: یکی از اقداماتی که باید اداره ها، نهادها و سازمان های استان انجام دهند، استفاده از محصولات بومی و تولیدِ کارآفرینان استان است.
غلامعلی صمصامی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان هم با ارائه گزارشی از علمکرد صندوق در یک سال اخیر گفت: صندوق کارآفرینی امید نهاد تخصصی ایجاد اشتغال خرد است و تنها در یک سال اخیر بیش از ۳هزار ۷۰۰ نفر با تسهیلات این صندوق در سطح استان شاغل شدند.
صمصامی با اشاره به اینکه اولویت صندوق ایجاد اشتغال در روستاهاست افزود: برای اشتغال این افراد، بیش از ۲هزار و ۱۶۰ میلیارد تسهیلات کم بهره پرداخت شده است که بخش بزرگی از آن، ایجاد اشتغال در روستاها بوده است.
وی ادامه داد: از جمله طرح های موفقی که صندوق در دو سال اخیر تاکنون حمایت کرده است می توان درمانگاه شبانه روزی، کلینیک دندانپزشکی، سردخانه نگهداری خرما و دیگر محصولات کشاورزی، کارخانه فرآوری خرما، کارگاه های سوزن دوزی بانوان، مجموعه های بومگردی و پذیرایی، کارخانه تولید آجرنسوز، کارخانه تولید لوله های پلی اتیلن، کارخانه بسته بندی و فراوری ماهی و میگو را نام برد.