یکشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۸
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۳۵۷
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده

دو سال آینده آمایش ملی اجرا خواهد شد

مدیرکل بحران کشور گفت: با توجه به ضرورت ایجاد شده باید ظرف دو سال آینده آمایش ملی را اجرا کنیم.

دو سال آینده آمایش ملی اجرا خواهد شد
(یکشنبه ۵ تیر ۱۴۰۱) ۰۷:۱۸

به گزارش روابط عمومی استانداری؛ "حسن نامی مدیرکل بحران کشور" شامگاه شنبه در نشست‌ ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان سیستان و بلوچستان اظهارداشت: عدم تعادل در فضای جغرافیایی موجب عدم تعادل در سایر بخش ها می‌شود.

وی ادامه داد: اگر ما نتوانیم محیط زیست خود را حفظ کنیم بسیاری از ظرفیت های ارزشمند خود را از دست می‌دهیم.

مدیر بحران کشور با بیان اینکه کشور ایران در یک منطقه وسیع با ظرفیت های فراوان است، تصریح کرد: ۸ هزار کیلومتر مرز داریم که بخش عمده‌ای از آن در استان سیستان و بلوچستان است.

وی با تاکید بر این که آینده ایران روشن است، افزود: در آینده ابرقدرت ها زدوده می شود و جهان شاهد ابرقدرت نخواهد بود.

نامی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی صاحب قدرت است و صهیونیسم بین الملل تمام تلاش خود را می‌کند تا این قدرت را در هم بشکند.

وی با تاکید بر انجام وظایف مدیران خاطرنشان کرد: همه دستگاه ها ماموریت دارند پیشنهاد بودجه خود را به مسئولان ذیربط بدهند.

مدیر بحران کشور ادامه داد: سیستان و بلوچستان یکی از مهمترین و راهبردی ترین استان های کشور به شمار می آید چراکه این منطقه دروازه ورود به آبهای اقیانوسی است.

وی تاکید کرد: کشور افغانستان برابر قانون باید حقابه ایران را بدهد و در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.

نامی اذعان کرد: مدیران و فرمانداران برای مدیریت بحران آماده باشند چرا که فرصت محدود است و باید از آن حداکثر استفاده را کرده بنابراین باید قبل از بحران زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.

در ابتدای این نشست حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: در اسناد تهیه شده ۶ ظرفیت برای کشور برشمرده اند که هر ۶ مورد را در استان دارا هستیم بدین معنی که ظرفیت های یک کشور را در استان داریم.

وی افزود: مرز، سواحل، پهناوری سرزمین، جوانی جمعیت، معادن غنی و رتبه اول در انرژی های تجدید پذیر از ظرفیت های فراوان استان است که در کنار این رنگین‌کمانی از بحران را نیز داریم.

مدرس خیابانی تصریح کرد: این استان دارای پهنه وسیع بوده لذا بحران‌های فراوانی نیز در آن به وجود می‌آید به طور مثال این منطقه سیل و خشکسالی را باهم دارد.

وی با اشاره به تعدد بحران‌های استان افزود: باید به لحاظ زیر ساختی تلاش کنیم تا در مواجهه با بحران‌ها با کمترین آسیب مقابله کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به سیل کنارک ادامه داد: ظرف ۳ روز ۳۴۰ میلیمتر بارندگی اتفاق افتاد که با کمترین خسارت آن را مدیریت کردیم.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست ضمن بیان نقش و جایگاه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در بازسازی خسارات ناشی از بحرانها و بلایای طبیعی به سیل دیماه 1400 در جنوب استان اشاره کرد و گفت: 70 درصد از 2100 واحد مسکونی درحال احداث در این مناطق به مرحله فونداسیون رسیده اند و پیش بینی بنیاد مسکن این است که بخش زیادی از این واحدها تا پایان سال به بهره برداری برسند.

 


تعداد بازدید : ۱,۴۷۹
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید