یکشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۳
سرویس : اخبار برگزیده
کد خبر : ۱۱۳۵۹
گزارشگر : ۱۵۷۴
سرویس اخبار برگزیده
استاندار:

مشکل قطعی ارتباط مخابراتی در مرزهای سیستان و بلوچستان باید هرچه سریعتر برطرف شود

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: قطعی اینترنت در مرزهای این استان برای تجار و مرزنشنیان مشکل ساز شده که باید هرچه سریعتر بویژه قبل از ایام ورود زائران اربعین برطرف شود تا زائران دچار مشکل نشوند.

مشکل قطعی ارتباط مخابراتی در مرزهای سیستان و بلوچستان باید هرچه سریعتر برطرف شود
(یکشنبه ۵ تیر ۱۴۰۱) ۰۸:۲۳
حسین مدرس‌خیابانی روز شنبه در مراسم آغاز عملیات نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات ایران در زاهدان اظهار داشت: امسال پیش بینی شده حدود ۳۰۰ هزار زائر از مرز ریمدان و هزاران زائر از مرز میرجاوه برای زیارت اربعین وارد کشور شوند که باید هرچه سریعتر مشکل قطعی مخابرات و اینترنت بویژه برای گذرنامه و روادید در مرزها برطرف شود.

وی گفت: امنیت نیز موضوع مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در سیستان و بلوچستان عدم پوشش مخابراتی و ارتباطات تاکنون ضربه هایی وارد کرده که باید در پاسگاه های مرزی، ایستگاه های انتظامی، سپاه، ارتش و تمامی مراکز نظامی مشکل ارتباطی برطرف شود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: در حوزه سلامت و امداد رسانی نیز باید هرچه سریعتر مشکل ارتباطی برطرف شود زیرا اگر در جاده ها تصادفی صورت گیرد و مشکل ارتباطی وجود داشته باشد امدادرسانی به موقع صورت نخواهد گرفت.

وی بیان کرد: همچنین در حوزه مراکز آموزشی نیز مشکلات ارتباطی و مخابراتی زیادی وجود دارد که باید شرکت مخابرات در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

مدرس‌خیابانی گفت: عملیات نهضت جهادی توسعه فیبر نوری در ۲۶ شهرستان استان اتفاق خواهد افتاد و موضوع به صورت ملی است زیرا سیستان و بلوچستان یکهزار و ۶۰۰ کیلومتر مرز دارد که شاید چندین کشور اروپایی به این اندازه مرز نداشته باشند و باید به صورت ویژه به این استان نگاه کرد.

وی افزود: ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه اعلام شده از سوی مدیرعامل مخابرات برای این طرح در سیستان و بلوچستان کم است و باید از امکانات استان نیز استفاده شود زیرا این استان قابلیت های زیادی دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به ظرفیت جوانان و نخبگان در استان گفت: باید از این ظرفیت در حوزه اطلاعات و ارتباطات به نحو احسن استفاده شود.

وی به سرقت های خطوط مخابراتی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: درخواست داریم شرکت مخابرات قراردادهایی را با پیمانکاران برای حفاظت از خطوط مخابراتی منعقد کند زیرا زمانی که فقر بیشتر شود مردم به ناچار دست به سرقت می زنند و این موضوع تنها مربوط به سیستان و بلوچستان نیست و در استان های برخوردار نیز این اتفاق می افتد.
تعداد بازدید : ۱,۶۲۶
ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید